jueves, 7 de enero de 2016

QUÈ CAPACITACIONS I HABILITATS S'ESPEREN D'UN DOCENT DEL S.XXI?

Molts dels meus alumnes potser tindran aquesta imatge dels seus professors:


Pareix divertit, eh! 
-solament espere que no pensen açò de mí...tinguent en compte que sóc professora de tecnologies!-
 Però és veritat que a l'actualitat molts dels professors majors poden tindre certes dificultats a l'hora d'afrontar les capacitacions i habilitats esperades. Donar classe ja no es limita a fer un discurs davant la pissara, escrivint o no-depén de gustos- o inclús, explicar el tema llegint assegut a la taula. Als estudiants de hui en dia açò els deu de semblar arcaic, ja que en els temps que corren les lliçons són cada vegada més participatives, i les tecnologies són un element més a tindre en compte, com la propia veu i experiencia del professor, allò que escriu a la pissarra o el que ensenyen els llibres. 

Les pissarres digitals, tablets, búsqueda a la xarxa d’internet per resoldre exercicis….tot açò i més forma l’entorn actual d’aprenentatge dels xiquets i xiquetes d'aquesta segle, i, obviament, els docents han d’estar a l’altura.

És per això que ara els pofessors no hem de saber solament de la nostra matèria, sinò controlar també les noves tecnologies. Jo tinc la sort de ser professora, justament, de tecnologies, de manera que em ve d'allò més bé per ensenyar els alumnes i, a la vegada, aprendre d'ells.

No hay comentarios:

Publicar un comentario